Σπουδές, Ειδίκευση, Επιστημονική Δραστηριότητα

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ιατρός υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου στο Γ.Ν.Γουμένισσας του νομού Κιλκίς (στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου1996-98) και στο Π.Ι.Φανού Κιλκίς (1998-1999).

Ειδίκευση στην Οφθαλμολογία (2 χρόνια-1999 εως 2001-στο Γ.Ν.Κατερίνης και 2 χρόνια -2004 εώς 2006- στο Γ.Π.Ν.Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης).

Συμμετοχή στην επίσημη μετάφραση της 10ης Αναθεωρημένης Έκδοσης της “ Διεθνούς Ταξινόμησης Νόσων και Αιτιών Θανάτου”(I.C.D. 10) της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.

Επιτυχής παρακολούθηση του προγράμματος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με τίτλο:«Η χρήση του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή- Εφαρμογές και χρήση του Internet»

Συμμετοχή στα Πανελλήνια Συνέδρια Οφθαλμολογίας.

Μέλος της ESCRS(European Society of Cataract and Refractive Surgery-Ευρωπαικής ένωσης χειρουργικής καταρράκτη και διαθλαστικής χειρουργικής).

Κάτοχος του διπλώματος Τοπογραφία και Wavefront που πραγματοποιήθηκε στο Πρότυπο Οφθαλμιατρείο στη Θεσσαλονίκη.

Κάτοχος του διπλώματος Fellowship in Lasik and Epi-lasik,που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης(ΒΕΜΜΟ) τον Ιανουάριο του 2007.

Εξειδικευθείς στη θεραπεία των ρυτίδων του προσώπου με τη χρήση βουτυλικής αλλαντοτοξίνης (botox), στο Λονδίνο της Αγγλίας.
 

image image


Χειρουργική Καταρράκτη

pix pix pix pix pix pix

Αλήθειες και ψέματα για το Botox

Όλοι μπορούν να κάνουν ενέσεις (θεραπεία) με botox;
Τι πρέπει να προσέξουμε μετά τη θεραπεία;
Ποιες είναι οι παρενέργειες του botox;

περισσότερα...

Μυωπία & Laser

pix

Το Laser σμιλεύει τον κερατοειδή και επιτρέπει μέσω της διαφορετικής καμπύλωσης του εισερχόμενου στο μάτι φωτός, αυτό να εστιάζεται με ακρίβεια επάνω στον αμφιβληστροειδή.

περισσότερα...